ZF 24

Două surori au pariat pe pantofii de piele realizaţi manual şi acum merg spre afaceri de 1 mil. lei

Două surori au pariat pe pantofii de piele realizaţi...

Autor: Cristina Rosca

04.07.2015, 15:00 5070
Luiza Naduh are 30 de ani şi este arhitect, în timp ce sora sa Corina, cu trei ani mai în vârstă, a absolvit Facultatea de Con­ta­bilitate şi a lucrat într-o multinaţională. În urmă cu câţiva ani au decis să re­nunţe la joburile lor şi să se implice în businessul de familie, tatăl lor având în Târgovişte o mică fabrică de pantofi.
 
„Este un business de familie, pornit de tata în 1994. La început producea exclusiv pantofi pentru bărbaţi, însă începând cu 2007 a decis să se specializeze pe pantofi de damă. Am crescut în businessul acesta“, spune Luiza Naduh.
 
Primii pantofi realizaţi de cele două surori au fost făcuţi pentru ele însele. În momentul în care au primit cereri de la prieteni şi cunoscuţi pentru încălţări similare au decis să se implice în busi­nessul de familie şi să îşi lanseze propriul brand. Absolventă a Facultăţii de Arhitectură, Luiza Naduh este şi designerul brandului de pantofi Smiling Shoes lansat de cele două antreprenoare.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO