ZF 24

„Doamna în roz” a Coreei de Nord va fi cea care va anunţa Apocalipsa. Cine este Ri Chun-hee, crainica TV la auzul căreia „duşmanii tremură de frică”

„Doamna în roz” a Coreei de Nord va fi cea care va...

Autor: Gândul

05.09.2017, 10:02 3445

De decenii întregi, Ri Chun-hee este una dintre puţinele persoane în care regimul de la Phenian are încredere pentru a informa poporul despre momentele cele mai importante din istoria ţării. Unii au ajuns chiar să spună că apocalipsa va fi televizată şi va fi prezentată de o femeie îmbrăcată în roz din Coreea de Nord, care va anunţa ştirile aproape ţipând. Dar ce ştie lumea despre „doamna în roz” de la Phenian?

Ri Chun-hee este una dintre cele mai proeminente figuri ale Televiziunii Centrale nord-coreene, care apare pe ecran de fiecare dată când ţara mai face un pas spre îndeplinirea ambiţiilor sale nucleare, livrând poporului elogii pentru regim, jubilând şi cu o voce spartă şi solemnă, în acelaşi timp.

„Testul cu bomba cu hidrogen, proiectată pentru a fi montată pe racheta noastră balistică internaţională, a fost un succes perfect”, a spus Ri weekendul trecut, transmiţând cu o plăcere vizibilă modul în care Coreea de Nord a detonat cea mai puternică armă nucleară de până acum. „A fost un pas foarte însemnat în completarea programului nostru naţional privind armele nucleare”, a adăugat aceasta.

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO