ZF 24

Distribuitorul de electro­casnice Marelvi din Rădăuţi, controlat de familia Mihalescul, a prelungit contractul de închiriere a depozitului de peste 8.100 mp din parcul logistic MLP Bucharest West

Distribuitorul de electro­casnice Marelvi din...

Autor: Roxana Rosu

10.04.2024, 11:57 112

Distribuitorul de electro­casnice Marelvi din Rădăuţi, judeţul Suceava, controlat de familia Mihalescul, a prelungit contractul de închiriere a unui spatiu de peste 8.100 mp în parcul logistic MLP Bucharest West .

Compania, unul dintre cei mai mari distribuitori de electrocasnice din România, ocupă depozitul şi birourile din acest parc logistic de aproape 5 ani.

Marelvi a  fost înfiinţată în anul 1995 ca un business de familie întemeiat de către soţii Mihalescul. Primii 5 ani de activitate s-au desfăşurat în sectorul de retail electrocasnice, iar în anul 2000 a intrat pe segmentul de distributie.  Marelvi este împărţită acum pe 3 piloni: Distribuţie cu un portofoliu de peste 200 clienţi, Retail de 31 magazine şi shop online reprezentat prin Demax.ro. În 2022 ,cifra de afaceri a companiei era de  aproximativ 348 milioane lei.   

”Suntem încântaţi să ne reînnoim contractul de închiriere în parcul logistic MLP Bucharest West. Apreciem foarte mult calitatea spaţiului şi colaborarea de succes pe care am avut-o în trecut. De aceea am ales să rămânem aici pentru mai mult timp. Amplasarea în apropierea şoselei de centură a Bucureştiului este vitală pentru noi, permiţându-ne să desfăşurăm operaţiuni comerciale eficiente în zona metropolitană Bucureşti, dar şi în întreaga ţară', a declarat Daniela Bizgan, director general al Marelvi.

Situat în nord-vestul Capitalei, în apropiere de Chitila, MLP Bucharest West este o dezvoltare industrială şi logistică de clasă A, pe un teren de 18,3 ha, care va oferi la finalul dezvoltării 99.000 mp de spaţii de depozitare.

MLP Group este prezent în Polonia, Germania, Austria şi România, cu planuri de extindere pe alte piete. COmpania are birouri la Varşovia, Munchen, Viena şi Bucureşti

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO