ZF 24

Dezvoltatorii ansamblului Atria Urban Resort din apropierea mallului Colosseum, o investiţie de 100 mil. euro, au vândut 90% din prima fază şi aproape au terminat structura la faza a doua

Atria Urban Resort se află în zona lacului Străuleşti din Bucureşti, în apropiere de Colosseum Retail Park.

Atria Urban Resort se află în zona lacului Străuleşti din Bucureşti, în apropiere de Colosseum Retail Park.

Autor: Bogdan Alecu

02.06.2020, 18:30 6465

Investiţia totală - de 100 mil. euro - se face parţial din sursele proprii ale finanţatorilor şi parţial cu bani de la Banca Transilvania. Întregul ansamblu ar urma să fie finalizat integral în 2023.

Antreprenorii Liviu şi Eugen Lepăda­tu, care dezvoltă împreună cu SIF Moldova proiectul de locuinţe Atria Urban Resort din Bucureşti, au vândut 90% din locuinţele planificate pentru prima etapă a proiectului, care va cuprinde 160 de aparta­mente. Aşadar, s-au vândut deja peste 140 de locuinţe.

„Atria Urban Resort a inaugurat la începutul acestui an faza 1 care totalizează 160 de apartamente (studiouri, 2 şi 3 camere). Mai mult de jumătate din pro­prie­tari s-au şi mutat în locuinţele lor. Ne bucu­răm pentru că peste 90% din apartamente sunt vândute şi lucrările pe cea de a doua fază sunt în plină desfăşurare. În momentul de faţă, înaintăm şi am ajuns la eta­jul 3 cu structura din faza a 2-a unde vor fi peste 70 de modele de apartamente (studiouri, 2, 3 şi 4 camere, iar majoritatea celor de la par­ter beneficiază de grădini private). Proiectarea este variată şi personalizată pe fiecare fază din cele patru care vor întregi complexul, oferind o diversitate mare de împărţiri şi su­prafeţe, întâmpinând astfel nevoile cumpărătorului şi bugetul alocat pentru o achiziţie“, a spus Liria Themo, directorul de marketing al Atria Urban Resort.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO