ZF 24

Deschiderea Cotroceni Park, cel mai mare mall din Romania, mai intarzie o luna, pana in octombrie

Deschiderea Cotroceni Park, cel mai mare mall din Romania, mai intarzie o luna pana in octombrie
09.09.2009, 14:24 138

Inaugurarea mallului Cotroceni Park din Bucuresti a fost amanatapentru data de 29 octombrie, dupa ce dezvoltatorii mizau in varaacestui an sa deschida cel mai mare mall din Romania la sfarsitulacestei luni.

"In ultima luna si jumatate am semnat peste 30 noi contracte curetaileri importanti. Brandurile care au ales pe ultima suta demetri sa devina parte a proiectului nostru au facut ca pondereasuprafetei inchiriate sa atinga 95%. Pentru a avea totul foartebine pus la punct in momentul in care mall-ul isi va primivizitatorii, incluzand in mod evident si magazinele brandurilorcare ni s-au alaturat recent, am decis sa stabilim data deschideriipentru finele acestei toamne, in perioada optima unei asemeneaactiuni pentru un centru comercial", au declarat reprezentantii AFIEurope, dezvoltatorul proiectului.

Printre chiriasii proiectului cu o suprafata inchiriabila de76.000 mp se numara Real, Zara, C&A sau IMAX, iar investitia inacest mall se ridica la 300 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO