ZF 24

Deputatul Remus Borza a fost numit consilier onorific al premierului Ludovic Orban. El a fost consilier şi al fostului premier Dăncilă

Deputatul Remus Borza a fost numit consilier onorific al...

Autor: Diana Grigore

30.12.2019, 20:20 611

Deputatul afiliat PSD Remus Borza a fost numit, luni, consilier onorific al premierului Ludovic Orban, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. El a fost consilier onorific şi al fostului prim-ministru Viorica Dăncilă.

„Decizie privind acordarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului domnului Remus-Adrian Borza”, prevede decizia publicată în Monitorul Oficial.

Totodată, Ludovic Orban l-a numit pe Petrică Lucian Rusu în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

O altă decizie publicată în Monitorul Oficial prevede numirea Mariei Horga în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Remus Borza este deputat afiliat PSD, fără adeziune. El a înfiinţat platforma Forţa Naţională, care apoi a fost preluată şi transformată în partid de excluşii din ALDE, formaţiune condusă acum interimar de Teodor Meleşcanu.

Viorica Dăncilă l-a numit pe Remus Borza în luna iunie a anului 2019 în funcţia de consilier onorific pe probleme economice, însă l-a demis după numai o săptămână.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO