ZF 24

Deloitte/ZF CFO Summit 2020. Adela Guedon, Orange România: Cred într-un scenariu al revenirii economice în România în formă de „U“. „Sectorul telecom este rezistent, dar nu pot spune că nu resimţim şocul care afectează economia naţională şi mondială“

Adela Guedon, directorul financiar al Orange România

Adela Guedon, directorul financiar al Orange România

Autor: Răzvan Botea

22.06.2020, 18:00 290

Adela Guedon, directorul financiar al Orange România, a spus la CFO Summit 2020 că vede mai degrabă o revenire a economiei româneşti în formă de „U“, unde 2020 este un an de recesiune, iar, începând cu 2021, economia va începe să crească.

„Eu personal cred că cel mai probabil scenariu al evoluţiei economice va fi acela în formă de „U“, adică acela în care 2020 reprezintă punctul de inflexiune, astfel încât în 2021 să revenim la creştere eco­nomică“, a declarat ea.

Deloitte în parteneriat cu Ziarul Financiar a organizat prima ediţie a CFO Summit, un eveniment în care directorii financiari ai unora dinre cele mai importante companii din Ro­mânia au analizat atât conse­cinţele crizei generate de pand­emia de COVID-19 asupra eco­no­miei româneşti şi a mediului de business, cât şi soluţiile la care au apelat pentru a se adapta la situaţie. Aceasta este prima ediţie dintr-o serie de evenimente CFO Summit.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO