ZF 24

Dedeman: Analizăm extinderea pe alte pieţe. Privim 360 de grade în jurul României

Dragoş Pavăl:  Piaţa locală de bricolaj, care a cunoscut în ultimii ani mai multe tranzacţii şi chiar închideri de magazine, este de­parte de a fi consolidată. Probabil o să urmeze un proces de consolidare în următorii ani, dar din acest proces noi nu vom face parte. În România nu suntem interesaţi de achiziţii.

Dragoş Pavăl: Piaţa locală de bricolaj, care a cunoscut în ultimii ani mai multe tranzacţii şi chiar închideri de magazine, este de­parte de a fi consolidată. Probabil o să urmeze un proces de consolidare în următorii ani, dar din acest proces noi nu vom face parte. În România nu suntem interesaţi de achiziţii.

Autor: Andreea Neferu

17.09.2015, 13:00 1680

„În România nu suntem interesaţi de achiziţii“, spune Dragoş Pavăl, unul dintre acţionarii celei mai mari reţele de bricolaj de pe piaţă, o afacere 100% românească.

Reţeaua de bricolaj Dedeman Bacău, cea mai mare afacere antreprenorială din România, construită de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, are în plan extinderea şi la nivel internaţional după ce primul pas va fi făcut în Republica Moldova, la Chişinău, unde compania are două terenuri pe care speră să deschidă magazine anul viitor.

„Analizăm şi alte pieţe, dar nu am luat încă o decizie. Privim 360 de grade în jurul Ro­mâniei. Nu ne vom opri din dezvoltare“, a spus Dragoş Pavăl, pre­zent la evenimentul de inaugurare a două terenuri de tenis pe zgură în cadrul Complexului Sportiv Ion Ţiriac din Bucureşti, pe care Dedeman le-a finanţat. El nu a precizat însă care ar putea fi pieţele pe care compania s-ar putea extinde.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO