ZF 24

De la drumuri la blocuri: Delta ACM 93, unul dintre cei mai mari abonaţi la lucrări cu statul, se implică într-un proiect rezidenţial de 40 de milioane de euro în Bucureşti

De la drumuri la blocuri: Delta ACM 93, unul dintre cei...

Autor: Andreea Neferu

04.11.2013, 21:36 4663

Omul de afaceri Florea Diaconu, care controlează constructorul bucureştean Delta ACM 93, cu afaceri de 113 milioane de euro anul trecut, spune că a decis să se implice într-un proiect rezidenţial de 40 de milioane de euro în sudul Ca­pitalei în contextul în care lucrările de construcţii sunt din ce în ce mai puţine pe plan local.

„În România nu prea mai sunt investiţii realizate de stat, astfel că am început să ne dăm singuri de lucru. Cu proiectul rezidenţial ne adresăm preponderent clasei medii, astfel că locuinţele vor fi mai ieftine. Vom dezvolta proiectul pe mă­sură ce piaţa va absorbi respectivele locuinţe, pas cu pas“, a spus Diaconu, care va investi în proiectul rezidenţial de 1.000 de apartamente din sudul Capitalei alături de un alt om de afaceri, Alessio Karkhi.

Diaconu estimează pentru anul acesta afaceri în creştere cu 5% faţă de anul anterior, avansul datorându-se preponderent lucrărilor pe care compania le are în ţări precum Gabon sau Irak. În ţară, compania lucrează la reabilitarea DN 56 Craiova-Calafat sau la metroul din Drumul Taberei.

Citiţi continuarea articolului aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.11.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO