ZF 24

Daunele pe asigurările de tip property s-au dublat în anul 2019, ajungând la 143,6 mil. lei

Cele mai mari 50 de daune plătite de asigurători în anul 2019 în baza poliţelor de tip property în­che­iate de companii au înregistrat o valoare cumulată de 143,6 mil. lei, dublu faţă de anul precedent, po­trivit informaţiilor transmise de Uniunea Naţio­na­lă a Asigurătorilor din România (UNSAR).

„Incendiile rămân cel mai frecvent risc des­pă­gu­bit în baza asigurărilor de tip property. Mai mult de­cât atât, în 2019, despăgubirile plătite pen­tru in­cendii la clădirile deţinute de companii, cum ar fi obiective in­dustriale, fabrici, au fost de apro­xi­mativ 2,6 ori mai mari decât în anul anterior. Acest fapt de­mon­strează încă o dată importanţa aces­tui tip de pro­tec­ţie pen­tru ori­ce afa­cere, mai ales în pe­rioade di­fi­ci­le pre­cum este cea de acum“, a transmis Adrian Marin, pre­şe­dintele UNSAR.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.