ZF 24

Daca hipermarketurile ar fi inchise duminica, ce ati face?

Daca hipermarketurile ar fi inchise duminica, ce ati face?
08.05.2010, 19:38 20

O duminica fara hipermarketuri poate insemna nu numai pierderide jumatate de miliard de euro pentru comert, ci o zi de odihnapentru localnici. Daca acum s-ar aproba o lege care obliga centrelecomerciale sa ramana inchise duminica, cum am petrece sfarsitul desaptamana?

Pentru o relaxare clasica prin arta, in Capitala exista peste 30 demuzee si case memoriale unde sunt organizate constant evenimente siexpozitii noi. Si toate sunt deschise duminica. De exemplu, laMuzeul National Cotroceni, pana la 10 mai poate fi admirata oexpozitie Tonitza de pictura si grafica, la sfarsitul lunii mai seincheie "Mirajul timpului - expozitie de ceasuri de epoca", iaramatoarele de moda au ocazia sa fie la curent cu moda feminina dela 1900.

In plus, zeci de teatre si sali de cinema, cafenele si diversespectacole, toate isi asteapta vizitatorii duminica. Cititi maimulte despre optiunile existente pewww.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO