ZF 24

CVC confirma numirea lui Mihai Ghyka la conducerea InBev Romania

CVC confirma numirea lui Ghyka la conducerea InBev Romania
04.01.2010, 17:22 178

Grupul StarBev, infiintat de fondul de investitii CVC CapitalPartners dupa ce a finalizat achizitia operatiunilor producatoruluide bere A-B InBev din Europa Centrala si de Est, a confirmat astazinumirea lui Mihai Ghyka la conducerea filialei locale a grupului,InBev Romania.

"In urma finalizarii tranzactiei, reprezentantii noului actionarmajoritar l-au numit la carma afacerii din Romania incepand cu datade 1 ianuarie 2010 pe Mihai Ghyka, in locul lui Eduardo Luz, care aramas in continuare in cadrul grupului A-B InBev", au declaratreprezentantii companiei.

In varsta de 38 de ani, Mihai Ghyka are o experienta de 12 aniin cadrul companiei, ultima pozitie fiind aceea de director general(2006-2008). Ghyka este si creatorul brandului Bergenbier, unuldintre cele mai cunoscute branduri locale, care va constitui unuldintre cei mai importanti piloni pe care se va baza strategia dedezvoltare a grupului StarBev.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO