ZF 24

Cum vad investitorii de pe bursa din SUA peste 100 de sectoare de activitate

Cum vad investitorii de pe bursa din SUA peste 100 de sectoare de activitate
06.01.2009, 17:43 25

Cele mai prost vazute sectoare de activitate de catre investitorii de pe bursa americana sunt cele care au fost de altfel cel mai lovite de criza internationala si anume industria extractiva si de prelucrare, media si publicitate, productia de automobile, dezvoltatorii imobiliari, potrivit evolutiei din ultimul an a unor indicatori sectoriali, calculati de Barchart.

Evolutia acestor indicatori reflecta destul de bine starea diferitelor sectoare de activitate la nivel mondial, in conditiile in care companiile americane desfasoara o mare parte a afacerilor peste hotare.

Investitorii sunt atrasi in aceasta perioada de companii ce ofera servicii de incalzire termica, retail pentru produsele cu discount si cel de mobila, sapun si produse de curatare, asigurari de sanatate, productia de tutun, de conserve, sau alte industrii considerate ca facand fata mai bine pe timp de recesiune, precum utilitatile, unele reusind chiar sa afiseze indicatori in crestere fata de acum un an. Click aici pentru tabel.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO