ZF 24

Cum va fi vremea la începutul săptămânii - VIDEO

 Cum va fi vremea la începutul săptămânii - VIDEO
17.07.2011, 19:27 228

Meteorologii anunţă vreme instabilă pentru începutul desăptămână. În sud-estul ţării rămâne valabilă avertizarea codgalben de caniculă, în timp ce în centrul teritoriului suntaşteptate furtuni însoţite de vijelii şi grindină.

În sudul şi sud-estul României sunt aşteptate temperaturi depână la 35 de grade. La munte şi în centrul ţării, vremea va fiinstabilă. Sunt aşteptate vijelii, cu tunete si trăznete, sau ploitorenţiale, mai ales în regiunile de deal şi de munte. Izolat,cantităţile de apă vor depăşi 50 litri pe metrul pătrat şi vor ficăderi de grindină, relatează ştirileprotv.ro.

Luni , cerut va fi înnorat în cea mai mare parte a ţării. Înnordul teritoriului sunt aşteptate ploi. Temperaturile maxime vorurca până la 37 de grade, în timp ce minimele se vor situa între 12şi 24 de grade.

Pentru marţi meteorologii prognozează o vreme frumoasă cu cersenin şi temperaturi ridicate în sudul ţării, în timp ce în nord,temperaturile vor fi ceva mai scăzute, iar cerul predominantînnorat. Maximele se vor situa între 26 şi 39 de grade, în timp ceminimele pot coborî până la valori de 13 grade.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO