ZF 24

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. ANM: Urmează ploi şi temperaturi specifice sezonului

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni....

Autor: Laura Buciu

24.09.2021, 08:37 363

Luna septembrie se încheie cu temperaturi sub cele normale pentru această perioadă a anului, dar începutul lunii octombrie aduce vreme de toamnă blândă, cu temperaturi normale şi ploi specifice sezonului, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmise de meteorologii ANM.

27 septembrie - 4 octombrie
Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile estice, dar şi uşor mai ridicate în cele vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice dar şi deficitare în jumătatea estică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

4 - 11 octombrie
Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi uşor deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

11 - 18 octombrie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu o tendinţă uşor deficitară, local.

18 - 25 octombrie
Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO