ZF 24

Cum şi în cât timp poate fi digitalizată administraţia publică din România? Cât de realiste sunt planurile guvernului? Urmăriţi luni, de la 10.30, o discuţie cu Emil Boc, primarului Clujului

Emil Boc, primarul oraşului Cluj-Napoca

Emil Boc, primarul oraşului Cluj-Napoca

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.05.2020, 19:15 151

Emil Boc, primarul oraşului Cluj-Napoca, este unul dintre speakerii care vor lua parte la conferinţa „Confidex: Tehnologia – ingredientul-cheie pentru depăşirea crizei în România”, ce va avea loc luni, începând cu ora 10.30.

Emil Boc se află la conducerea Clujului din 2012, după ce, în perioada 2004-2008. Între 2008 şi 2012 a fost prim-ministru al României.

Sub conducerea sa, Clujul s-a dezvoltat puternic din punct de vedere economic şi tehnologic, fiind frecvent văzut ca un model pentru administraţia publică din România.

Despre cum şi în cât timp poate fi digitalizată administraţia publică din România, dar şi despre cât de realiste sunt planurile guvernului în acest sens, Emil Boc va vorbi luni, la conferinţa online Confidex.

Videoconferinţa va fi transmisă live, începând cu ora 10.30, pe site-ul Ziarului Financiar (www.zf.ro) şi pe pagina de Facebook.

Detalii despre videoconferinţă, agendă şi speakeri puteţi găsi AICI

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO