ZF 24

Cum se bea de fapt votca

Cum se bea de fapt votca

Autor: GQ.ro

21.10.2014, 11:33 6480

Până acum ceva vreme, petrecerile la care nu exista măcar o sticlă de votcă erau extrem de rare. În ultima perioadă, această băutură alcoolică a dispărut treptat din peisaj. Din păcate, acest lucru s-a întâmplat înainte ca lumea să înveţe cum se consumă ea de fapt.

Dintre petrecerile cu votcă despre care ţi-am vorbit, la cel puţin trei sferturi dintre ele ea era consumată în amestec cu cola, un fel de Vodka Libre, dacă putem să o numim aşa. Dacă nu o poţi bea seacă, cea mai sigură variantă este să o amesteci cu suc de portocale. Dacă ţi se pare prea simplu, poţi încerca câteva cocktailuri ceva mai complexe care au la bază votcă: câteva exemple ar fi Cosmopolitan, Moscow Mule sau White Russian.

Totuşi, dacă vrei să o savurezi cu adevărat, varianta seacă e cea mai bună. Având în vedere că nu o vei consuma în cantităţi mari, îţi sugerăm să nu te zgârceşti când o cumperi: la fel ca în cazul oricărei alte băuturi, de multe ori, preţul reflectă calitatea. 

Citiţi articolul integral pe www.gq.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO