ZF 24

Cum să porţi cămaşa din denim

Cum să porţi cămaşa din denim

Autor: GQ.ro

10.10.2014, 10:02 695

Oricâte perechi de pantaloni ar avea în garderoba sa un bărbat, cea în care se simte cel mai bine şi pe care ar vrea să o poarte zilnic, dacă e posibil, este cea de jeans. De multe ori, atracţia pentru acest material se extinde şi în partea de sus a corpului, odată cu “descoperirea” cămăşii din denim.

Deşi e privită cu scepticism de unii bărbaţi din cauza dificultăţilor pe care le întâlnesc atunci când încearcă să o integreze într-o ţinută, cămaşa din denim este o piesă care se poate dovedi extrem de utilă într-o zi răcoroasă de toamnă. Totul e să ştii cum şi, mai ales, cu ce să o porţi.

Cea mai sigură variantă este să o porţi cu o pereche de chinos şi, eventual, cu un blazer sau un pulover. Dacă vremea de afară îţi permite, poţi adopta un stil ceva mai relaxat: descheie trei, patru sau, fie, cinci nasturi. Evident, asta numai în cazul în care porţi un tricou pe dedesubt, de preferat alb.

Pentru cei mai curajoşi, există întotdeauna varianta double denim – pantaloni şi cămaşă. Sfatul nostru este ca perechea de jeans şi cămaşa din denim să aibă nuanţe diferite. Şi nu, nu întinde coarda: triple denim e deja prea mult.

Vizualizaţi galeria foto pe www.gq.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO