ZF 24

Cum e mai sănătos să mănânci merele: cu sau fără coajă?

Cum e mai sănătos să mănânci merele: cu sau fără...
09.04.2016, 13:11 2347

Cele mai multe coji de fructe şi legume sunt foarte bogate în vitamine, iar când le arunci nu te mai bucuri de beneficiile lor.  Coaja merelor conţine aproape jumătate din totalul de fibre pe care le are acest fruct şi o treime dintre nutrienţi. Un studiu citat de worldhealthinfo.net arată că antioxidanţii din coaja merelor pot îmbunătăţi memoria.

De obicei, fructele şi legumele pe care le găsim în supermarketuri au etichete ce conţin nişte coduri. Extrem de importante pentru sănătatea noastră, dar despre care nu cunoaştem mai nimic…

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO