ZF 24

Cum dispar banii publici in liste interminabile de cheltuieli. SGG sustine ca nu a avut un fond de stimulente, asa cum indica documentul Ministerului Finantelor

13.05.2010, 17:58 21

Secretariatul General al Guvernului (SGG) sustine ca in 2009 nua avut prevazut un fond de stimulente, asa cum este indicat intr-undocument al Ministerului Finantelor, si ca nici in acest an nu arezervat un astfel de fond, salariatii institutiei neprimindstimulente la salariu, informeaza Mediafax.

"Mentionam ca la nivelul SGG, aparatului propriu de lucru alprimului-ministru si aparatului propriu de lucru alviceprim-ministrului nu exista un fond de stimulente", mai arataSGG.

Un document al Ministerului Finantelor releva ca fondul destimulente rezervat angajatilor din institutii publice a depasitanul trecut 1,1 miliarde lei, pentru un numar mediu total de336.648 posturi platite, fara ca nivelul castigului salarial mediubrut total sa scada in majoriitatea institutiilor sub 3.000lei.

Pe lista ministerului apare si Secretariatul General alGuvernului, cu un fond de stimulente in 2009 de 2,7 milioanelei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO