ZF 24

Cum arată fabrica din Timişoara unde se fac vitrinele frigorifice ale Coca-Cola. GALERIE FOTO

Fabrica Frigoglass Timişoara

Fabrica Frigoglass Timişoara

Autor: Carol Dan

30.09.2015, 13:04 4747

Producătorul de echipamente frigorifice industriale Frigoglass România, din grupul elen Frigoglass, estimează că în acest va avea vânzări mai mari cu peste 10% faţă de anul trecut, când compania a raportat vânzări de 90,4 mil. euro. Astfel, compania ar urma să ajungă la aproape 100 mil. euro.

„Direcţia pe care mergem e să câştigăm cotă de piaţă. Ne menţinem prezenţa la nivelul clienţilor noştri mari”, a spus Radu Cotuna, directorul fabricii Frigoglass România.

Compania furnizează, printre altele, vitrinele frigorifice pentru produsele Coca-Cola. 

Cotuna a adăugat că în acest an, în perioada de vârf, adică februarie-iulie, Frigoglass România a ajuns la 1.000 de angajaţi, faţă de numărul mediu de salariaţi de aproape 750 în 2014. Pentru acest an, compania estimează un număr mediu de 900 de oameni.

„Anual facem training cu 10-15 ingineri, pe care îi păstrăm în companie. Anul acesta avem 18”, a adăugat Cotuna.

Grupul elen Frigoglass are fabrici în România, Rusia, Grecia, Nigeria, Africa de Sud, Dubai, India, Indonezia şi China. Fabrica din România include şi un centru de cercetare-dezvoltare, un centru de administrare a vânzărilor pentru Europa şi un centru de recondiţionare şi service.

Compania vinde în România 10% din ce produce, a spus Cotuna.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO