ZF 24

Croazierele sunt pe val: 50% ritm de crestere, 3.000 de pasageri si preturi de pana la 27.000 de euro pentru o vacanta pe apa

17.03.2008, 21:15 13

Chiar daca pretul unei vacante pe apa poate ajunge si pana la 27.000 de euro, agentiile de turism spun ca si anul acesta se va inregistra un ritm de crestere foarte mare, croazierele devenind una dintre vedetele ofertei de turism a jucatorilor din piata.

"Croazierele sunt cele mai complexe produse turistice care asigura cel mai bun raport intre calitate si pret. Cred ca anul trecut s-au vandut la nivelul pietei intre doua si trei mii de astfel de pachete din care noi am reusit sa vindem aproximativ 800 de croaziere, in crestere cu 40% fata de 2006?, spune Nicolae Demetriade, directorul general al agentiei de turism Happy Tour, cea mai mare de pe piata locala.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care este pretul de pornire al unei croaziere si care vor fi croziere introduse anul acesta de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO