ZF 24

Cristian Preotu, Le Manoir: Criza actuală ne-a învăţat cât de important e să avem businessul diversificat. Am putut să funcţionăm şi să generăm cash-flow

ZF 15 minute cu un antreprenor

Cristian Preotu, proprietar Le Manoir:

Businessul se va polariza în următorii ani. Va fi o piaţă a luxului şi o alta a localurilor cu preţuri mici şi volume mari. Cred că segmentul mediu va fi foarte afectat. Cred că vom vedea o scădere a puterii de cumpărare în cazul persoanelor cu venituri medii. Şi salariile lor vor scădea.

Cristian Preotu, proprietar Le Manoir: Businessul se va polariza în următorii ani. Va fi o piaţă a luxului şi o alta a localurilor cu preţuri mici şi volume mari. Cred că segmentul mediu va fi foarte afectat. Cred că vom vedea o scădere a puterii de cumpărare în cazul persoanelor cu venituri medii. Şi salariile lor vor scădea.

Autor: Cristina Roşca

10.06.2020, 18:00 593

♦ Antreprenorul deţine grupul Le Manoir sub umbrela căruia sunt reunite mai multe restaurante şi baruri precum Le Bistrot Francais şi The Owl, reţeaua de magazine Comtesse du Barry în România, franciza retailerului de haine pentru copii Petit Bateau şi o divizie de distribuţie de vinuri şi produse de gastronomie fină către HoReCa ♦ Cel mai recent pariu este un magazin de gastronomie fină la Paris.

„Noi suntem activi pe trei sectoare principale, mai exact avem restaurantele proprii, magazinele de gastonomie fină Comtesse du Barry şi distribuţia de vinuri şi de alte produse de gastronomie, gen stridii sau carne, către alte restaurante”, a spus Cristian Preotu în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor.

Omul de afaceri îşi aminteşte o discuţie cu oficialii unei bănci locale, o discuţie ce datează de câţiva ani. Atunci aceştia i-au spus atunci că businessul dezvoltat de el este foarte finanţabil mai ales prin prisma diversificării portofoliului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO