ZF 24

Cotidianul: Piscina vinde mai repede casa

03.07.2008, 09:36 21

Cererea pentru vile cu piscine este tot mai mare, iar acest lucru se vede in cresterea cererii inregistrate de firmele specializate, arata Cotidianul. "Anul acesta inregistram vanzari mai mari cu cel putin 50% fata de anul 2007", ne-a spus Roxana Nistor, manager in cadrul firmei Ditco. Specialistii spun ca investitia intr-o piscina se va recupera in cazul vanzarii imobilului, iar aceasta facilitate va face ca proprietatea sa se vanda mai repede, arata Cotidianul. Totul depinde insa de disponibilitatea proprietarului de a investi.

Cele mai cautate piscine sunt cele cu forme curbe, cu canal de preaplin, precum si piscinele cu finisaje din ceramica. "Piscinele cu forme dreptunghiulare nu se mai poarta inca de anul trecut. La moda sunt cele cu forme rotunjite, gen bob de fasole", a mai spus Roxana Nistor. Ca dotari sunt recomandate sistemele automatizate de management al piscinei. Proprietarul nu va mai trebui sa mai curete, sa adauge clor sau sa aprinda lumina manual. www.cotidianul.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO