ZF 24

Costa Rica - Serbia 0-1, în primul meci al Grupei E de la Campionatul Mondial din Rusia

Costa Rica - Serbia 0-1, în primul meci al Grupei E de...

Autor: Octavian Vasilescu

17.06.2018, 18:25 43

Prima repriză a fost una echilibrată, fără multe şanse de gol. Fundaşul american Giancarlo Gonzalez a ratat două ocazii importante în primul sfert de oră, când a reluat cu capul din centrul careului, dar n-a reuşit să-l învingă pe Navas. Portarul Realului a capturat orice minge a trecut prin faţa porţii. Mitrovic a fost anihilat de fundaşii lui Oscar Ramirez, dar Milinkovic-Savic a avut o şansă imensă în prima jumătate de oră. Vedeta Serbiei a scăpat cu Navas, dar a reluat dezamăgitor din voleu, astfel că tabela a rămas intactă.

Debutul părţii secunde a fost unul electrizant. Serbia s-a aruncat în ofensivă, iar golul de 1-0 a picat după zece minute. Mitrovic a scos o lovitură liberă în lateral, iar Kolarov a arestat balonul. Fundaşul Romei a înscris în stilul său caracteristic, cu o torpilă la colţul lung, la care Navas n-a mai putut face nimic. Serbia a continuat să domine partida, în timp ce Oscar Ramirez l-a introdus pe Joel Campbell, jucătorul deţinut de Arsenal până în acest an, în speranţa că acesta poate aduce un plus în compartimentul ofensiv. Introducerea lui Campbell nu a schimbat simţitor jocul americanilor, iar Kostic a fost la un pas de 2-0. Tadic i-a trimis în faţa porţii goale, dar Navas a deviat balonul în ultimul moment, astfel că mingea l-a lovit pe mijlocaşul lui Hamburg şi a ricoşat în afara careului.

Serbia s-a impus cu 1-0 şi aşteaptă al doilea meci al Grupei E, Brazilia - Elveţia, programat pentru ora 21:00. Partida va fi transmisă în direct de TVR şi poate fi de asemenea urmărită în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO