„Indiferent de cum evoluează această pandemie, economia trebuie pornită cu orice risc. Altfel, ceea ce se va întâmpla când economia nu funcţionează va fi mult mai grav decât orice virus.“
Ioan Popa, preşedintele grupului Transavia, unul dintre cei mai puternici antreprenori din industria alimentară românească, spune că toţi cei 2.200 de angajaţi sunt la muncă, iar activitatea lor se derulează exact ca înainte pentru că reglementările din industria alimentară sunt extrem de stricte, iar ele sunt urmate de angajaţii Transavia de ani buni, nu din ultima perioadă.
„Faţă de momentul 16 martie la noi nu s-a schimbat absolut nimic. A produce mâncare este un act foarte responsabil pentru că oamenii beneficiază de lucrul acesta în fiecare zi. Noi facem lucrurile acum aşa cum le făceam şi înainte sau cum o să le facem şi în viitor. Pentru noi este normalitate, oamenii nu simt presiune prin faptul că s-au înăsprit anumite reguli“, a spus Ioan Popa, prezent în cadrul celei mai mari videoconferinţe pentru antreprenori, „Cum trecem împreună criza“, organizată recent de ZF şi Banca Transilvania alături de Scandia Food.