ZF 24

Concertul Lady Gaga de la Bucureşti, subiectul îngrijirilor de urgenţă. Ce spune SMURD

Concertul Lady Gaga de la Bucureşti, subiectul îngrijirilor de urgenţă. Ce spune SMURD

Autor: Elvira Gheorghita, Livia Ispas

17.08.2012, 11:34 1159

Şase persoane au primit îngrijiri medicale la concertul susţinut în Piaţa Constituţiei de Lady Gaga, niciun caz nefiind grav, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX coordonator SMURD Bucureşti, doctorul Bogdan Opriţa.

"Am avut şase intervenţii, nimic grav. Toate persoanele au primit asistenţă medicală la locul desfăşurării concertului", a spus Bogdan Opriţa.

Întrebat dacă SMURD a fost solicitat pentru a acorda îngrijiri medicale artistei, Bogdan Opriţa a spus că nu, precizând că la concert au fost şi ambulanţe private.

Purtătorul de cuvânt al BGS, Antoniu Ungureanu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că firma a avut contract pentru asigurarea asistenţei medicale pe durata concertului susţinut de Lady Gaga.

"Am avut contract pentru acordarea asistenţei medicale la acest concert. Evenimentul s-a desfăşurat fără incidente medicale", a spus purtătorul de cuvânt al BGS, precizând că la concert au fost şi echipaje SMURD.

Lady Gaga a susţinut, joi seară, un show de peste două ore, în Piaţa Constituţiei, în faţa unui public de circa 35.000 de persoane, timp în care a cântat hituri precum "Alejandro", "Just Dance" şi "Judah" şi a schimbat atâtea ţinute câte personaje.

La un moment dat, în timpul concertului a existat un moment de confesiune din partea artistei. "M-am dus în culise pentru că am vomat şi nu am vrut să vedeţi asta... mi se întâmplă uneori", a spus Lady Gaga.

Potrivit ştirileprotv.ro, la finalul concertului, două ambulanţe au ajuns de urgenţă în zonă, chiar în spatele scenei, pentru a-i acorda îngrijiri medicale artistei.

Concertul de la Bucureşti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susţinut în Europa în cadrul turneului "The Born This Way Ball". Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară, iar următorul show al artistei este programat la Viena, sâmbătă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO