Caută doar în titlu
ZF 24

Companiile devin tot mai interesate de asigurarea de credit comercial. Cristina Rusuleanu, country manager, Euler Hermes România: A crescut interesul pentru încheierea unei asigurări de credit comercial. Managementul multor companii recunoaşte necesitatea şi utilitatea unei astfel de poliţe

Euler Hermes, companie specializată în asigurări de credit comercial, parte a grupului Allianz, a înregistrat o creştere a interesului firmelor pentru încheierea unor poliţe de asigurare de credit comercial, având în vedere contextul actual al pandemiei de COVID-19, a spus Cristina Rusuleanu, country manager al Euler Hermes România, la solicitarea ZF.

„A crescut interesul pentru încheierea unei poliţe de asigurare de credit comercial. Suntem contactaţi în număr mare cu solicitări de informaţii. Managementul multor compa­nii recunoaşte necesitatea şi utilitatea poliţei. Un aspect important însă se referă la dis­ponibilitatea financiară a fiecărei companii de a investi în acest produs de asigurare, propor­ţional cu riscurile acoperite.“

Cristina Rusuleanu a explicat în conti­nuare că cei mai în măsură să evalueze utilita­tea poliţei sunt chiar asiguraţii. În această pe­rioa­dă Euler Hermes primeşte un număr sem­nificativ crescut de notificări de întârzieri la plată, cu potenţial de daună şi respectiv plata despăgubirii.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.