ZF 24

Companie germana, interesata de privatizarea Avioane Craiova. 300 de angajati raman in somaj tehnic

07.01.2009, 13:48 25

Compania germana Aerotec Engineering a cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea fabricii Avioane Craiova (AVIO), data limita pentru depunerea documetelor fiind de 30 ian. 2009, ora 10:00.

“Acum cateva zile a cumparat caietul de sarcini o a treia companie. Este vorba de Aerotec din Germania, care se numara printre furnizorii pe Europa al Airbus”, a declarat liderl de sindicat de la Avioane Craiova, Victor Peta, citat de Mediafax.

Printre companiile interesate de fabrica craioveana se numara italienii de la Aeronautica, precum si americanii de la Tinton Falls.

Cei peste 300 de angajati de la Avioane Craiova care au fost trimisi acasa la jumatatea lunii noiembrie vor ramane in somaj tehnic pana la sfarsitul lunii ianuarie.

Victor Peta, liderul de sindicat de la Fabrica de Avioane Craiova, sustine ca protocolul semnat intre sindicalisti si conducerea unitatii, prin care peste 300 de salariati au fost trimisi in somaj tehnic, este valabil pana la sfarsitul lunii ianuarie, informeaza Mediafax.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO