ZF 24

Compania de consultanţă EY România angajează 70 de absolvenţi

Compania de consultanţă EY România angajează 70 de...

Autor: Laurentiu Cotu

12.03.2014, 14:59 1022

Compania de audit şi consultanţă EY România va recruta în această primăvară 70 de tineri absolvenţi pentru birourile deţinute în ţară şi în Republica Moldova. Cei 70 de juniori care vor fi selectaţi în această primăvară îşi vor începe activitatea în luna septembrie, alăturându-se astfel celor peste 500 de angajaţi EY România. Majoritatea tinerilor recrutaţi vor lucra în departament de audit financiar, precum şi în departamentele de asistenţă fiscală şi juridică, asistenţă în tranzacţii şi asistenţă în afaceri, potrivit unui comunicat al compania EY România. 

Candidaţii interesaţi de o poziţie în companie vor putea interacţiona direct cu echipa de recrutare şi specialiştii EY în cadrul a peste 20 de evenimente în sediul companiei, în universităţi şi târguri de joburi din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. Procesul de selecţie va include preselecţia CV-ului, video-recruitment, interviuri faţă în faţă cu managerii şi o serie de teste specifice activităţii din linia de servicii relevante. În cadrul procesului de selecţie, vor fi evaluate abilităţile verbale şi numerice, limba engleză şi cunoştinţele de specialitate, acolo unde discutăm despre candidaţii cu experienţă. EY investeşte anual, în medie, 3.000 de euro pentru formarea fiecărui angajat.

’’Pe lângă promovarea propriu-zisă, interacţionăm foarte mult, în mod direct, cu viitorii noştri angajaţi provocându-i să găsească soluţii inovatoare la studiile noastre de caz, să descopere prin joc abilităţile necesare muncii în echipă, comunicarea eficientă, negocierea, abilităţile de prezentare”, a spus Andreea Mihnea, director resurse umane EY România. Potrivit companiei, peste 2.000 de candidaţi au aplicat în campania de recrutare desfăşurată de EY România în primăvara anului trecut, dintre care peste 50 au fost selectaţi.

EY este una dintre companiile mari de servicii profesionale la nivel global, cu 175.000 de angajaţi, în 728 de birouri din 150 de ţări. EY a realizat venituri de aproximativ 25,8 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2013. Cei peste 500 de angajaţi ai EY din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Compania are birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO