ZF 24

Compania britanica Endava deschide un centru operational in Bucuresti

16.06.2009, 12:12 29

Furnizorul britanic de servicii si solutii IT pentru companii Endava isi extinde activitatea din Romania prin infiintarea unei divizii de consultanta in Bucuresti, conform Mediafax.

"Aceasta decizie este determinata de cresterea numarului de clienţi pe care ii avem in domeniul financiar-bancar in Romania, care se afla in principal in Bucuresti, si are scopul de a ne crea conditiile pentru dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti si facilitarea unor colaborari noi cu companii din domeniile telecom si media", a declarat, intr-un comunicat, Marian Popa, managing director Endava Europa de Est.

Noul centrul operational din Bucuresti va avea competente pentru servicii de consultanta in implementare de solutii de afaceri Microsoft, Business Inteligence, integrare de sisteme IT si realizarea de audituri de securitate.

Pentru echipa din Capitala, Endava va recruta in perioada urmatoare analisti de business si consultanti, urmand sa ajunga la 25 de angajati in urmatorul an, iar activitatea va fi sustinuta de centrele de dezvoltare software si suport tehnic din Cluj, Iasi si Chisinau ale grupului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO