ZF 24

Colwell Banker vizeaza achizitii de companii imobiliare din provincie

28.03.2007, 13:29 15

Compania de servicii imobiliare Coldwell Banker Affiliates of Romania, activa pe piata romaneasca incepand din acest an, intentioneaza sa achizitioneze mai multe firme de profil din principalele orase din Romania, astfel incat in umatorii trei ani sa detina o retea nationala de 20 de birouri.

"Vom prelua companii care sunt lideri de piata in zona de unde provin si care pot sa demonstreze cifrele cuprinse in bilanturi. Desi avem stabilit un buget pentru achizitii nu pot sa spun ce suma avem disponibila pentru acest proces deoarece ar influenta foarte puternic piata", a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, directorul executiv pentru Romania al companiei, Valentin Ilie.

Printre orasele vizate pentru extindere se numara Cluj, Brasov, Constanta, Sibiu, Timisoara, in unele dintre acestea compania intentionand sa deschida chiar mai multe birouri.

Firma intentioneaza sa intre in acest an in topul primelor cinci companii de profil, iar in urmatorii trei ani sa devina lider de piata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO