ZF 24

Colegiul "Matei Basarab" din Bucuresti a fost inchis, alte trei cazuri de gripa porcină la liceul "Marin Preda"

09.11.2009, 11:52 106

Colegiul "Matei Basarab" din Capitala a fost inchis, luni,pentru sapte zile, dupa ce trei elevi si o profesoara au fostconfirmati cu gripa AH1N1, fiind asteptata si o decizie privindactivitatea liceului bucurestean "Marin Preda" unde au fostinregistrate alte trei imbolnaviri cu virusul pandemic, informeazaMediafax.

Inspectorul general scolar, Cristian Alexandrescu, a declarat caInspectoratul Scolar al Capitalei asteapta o decizie de laautoritatile sanitare privind suspendarea activitatii sauinchiderea liceului "Marin Preda" din Bucuresti. Aici au fostconfirmate alte trei cazuri de gripa.

Duminica, Cristian Alexandrescu declara ca elevii din claseleI-IV din Bucuresti vor merge luni la cursuri, inclusiv cei dinscolile 147 si 153, unde s-au semnalat cazuri de gripa noua inultimele doua saptamani. Mai multe despre cum reactioneaza autoritatile la extindereagripei porcine in scoli cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO