ZF 24

Coldwell Banker deschide o filiala la Piatra Neamt

17.01.2008, 11:40 18

Compania de consultanta si brokeraj imobiliar Coldwell Banker Affiliates of Romania si-a deschis a 7-a sucursala din Romania la Piatra Neamt, a anuntat astazi compania.

"Cu o populatie de peste 100.000 de locuitori, Piatra Neamt este cel de-al treilea mare oras din zona nord-estica a Romaniei, dupa Iasi si Bacau. Pe piata imobiliara locala exista cerere pentru servicii de calitate, cele mai atractive segmente fiind cel rezidential si cel turistic, datorita pozitionarii orasului intr-o zona muntoasa", a declarat Adrian Ghimpau, Expansion Manager la Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker Montana este agentul exclusiv de vanzari pentru primul proiect nou rezidential din Piatra Neamt: Green Hills, un ansamblu compus din 232 de apartamente in patru blocuri.

Cele 7 filiale detinute de Coldwell Banker in Romania fac parte dintr-o retea totala de 3.800 de birouri din 45 de tari. Compania americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO