ZF 24

CMU a deschis un centru de diagnostic si tratament in Capitala, investitie de 7,5 mil. euro

13.05.2008, 15:53 44

Compania de servicii medicale private Centrul Medical Unirea (CMU) a inaugurat azi un centrul de diagnostic si tratament in Capitala, in zona Baneasa, in urma unei investitii de 7,5 milioane de euro.

Centrul are o suprafata de 2.200 de metri patrati si cuprinde 30 de cabinete medicale, in special cu accent pe partea de imagistica.

In cadrul centrului, vor putea fi realizate investigatii de ecografie cardiaca, abdominala, obstetricala si tomografie computerizata. De asemenea, se va folosi rezonanta magnetica cu aplicatii in ortopedie, neurologie, neurochirurgie, oncologie si ginecologie.

"Am inceput sa primim pacienti de o saptamana, iar in prezent avem deja programari pentru urmatoarele doua saptamani. Vom merge in continuare pe sistemul de abonamente, in prezent avem peste 60.000 de abonati", a adaugat Wargha Enayati, presedintele consiliului de administratie al CMU.

Reprezentantii CMU au precizat ca estimeaza recuperarea acestei sume in circa 4-5 ani.

Compania va mai deschide o maternitate, care va fi amplasata langa noul centru medical, care va dispune de 20 de rezerve, doua sali de operatie, o sala de nastere in apa si o sectie de reanimare. Aceasta va fi deschisa in luna august, iar investitia se ridica la peste cinci milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO