ZF 24

Clientii BCR care contracteaza credite de nevoi personale pot incheia o polita pentru protejarea venitului

14.09.2009, 12:40 28

Clientii care vor contracta un credit de nevoi personale de laBanca Comerciala Romana pot incheia o asigurare pentru protejareaveniturilor, furnizata de BCR Asigurari de Viata, polita urmand saacopere riscurile de invaliditate totala, incapacitate temporara demunca sau pierderea locului de munca.

"Oamenii apeleaza la credite nu numai pentru a-si satisfacenevoile imediate sau pe termen lung, ci si pentru ca au incredereca isi vor putea plati ratele in viitor. Prin solutia de asigurarecomplexa pe care o lansam astazi oferim clientilor nostri un plusde siguranta", a declarat, intr-un comunicat, directorul executival directiei credite retail din cadrul BCR, Stefan Coroianu.

Asigurarea este acordata clientului in momentul semnariicontractului de credit, iar indemnizatia de asigurare este platitade catre BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.

In cazul producerii evenimentului, asigurarea acopera soldultotal al creditului la data aparitiei evenimentului pentruinvaliditate totala si permanenta. Pentru incapacitate temporara demunca, clientul primeste valoarea a sase rate lunare de platapentru fiecare eveniment, insa nu poate depasi valoarea a 24 derate lunare pe durata asigurarii. In cazul pierderii involuntare alocului de munca, polita acopera valoarea a noua rate lunare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO