ZF 24

Cisco arata ce inseamna beneficii pentru angajati

14.04.2009, 13:49 226

Chiar si in momente de scadere economica, gigantul IT Cisco ofera angajatilor sai o serie de beneficii care ar face orice companie invidioasa.

Conform revistei Fortune, angajatii companiei pot vizita doctorii si dieteticienii care se afla in campusul tehnologic al companiei, pot lasa la spalatoria companiei hainele sau pot apela la service pentru schimbarea uleiului la masina.

Pe langa toate acestea, Cisco a decis sa permita angajatilor sa isi aleaga computerul cu care doresc sa lucreze. Initiativa, lansata anul trecut, ar trebui sa aduca companiei o reducere a cheltuielilor, conform declaratiilro facute de Rebecca Jacoby, cea responsabila cu administrarea departamentelor IT din cadrul Cisco.

Pana la finele anului Jacoby spera sa ofere tuturor angajatilor posibilitatea de a alege intre mai multe PC-uri sau laptopuri, angajatii devenind insa responsabili de tehnologia primita si avand obligatia sa isi intretina si sa repare singuri echipamentul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO