ZF 24

Ciprian Nicolae a devenit managing partner la o firmă din Luxemburg care vrea să ofere credite de 500 mil. euro companiilor mijlocii din regiune

Ciprian Nicolae

Ciprian Nicolae

Autor: Cristina Roşca

09.03.2020, 18:15 444

♦ Compania ACP Credit, despre care nu există multe informaţii, este un concurent direct pentru polonezii de la CVI, ale căror operaţiuni din România au fost conduse timp de trei ani de Ciprian Nicolae.

Executivul român Ciprian Nicolae, care a condus timp de trei ani operaţiunile din România ale polonezilor de la CVI (companie de private debt), a fost recrutat de firma ACP Credit din Luxembourg. 

El figurează ca fiind managing partner al companiei, însă neagă că ar fi firma sa sau că ar fi acţionar. Pe site-ul companiei ACP – site în con­tinuare în construcţie – figurează el şi Mariusz Grendowicz ca executive partner. Acesta din urmă este un bancher polonez cu experienţă, care apare a fi preşedinte neexecutiv în cadrul Aviva Poland, o companie de asigurări de top din Polonia, pe profilul său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO