ZF 24

Cine mai poate plati cateva milioane de dolari pentru a lua masa cu Warren Buffet ?

21.06.2009, 20:24 23

Warren Buffett strange din nou bani pentru cauze nobile, scotand la licitatie posibilitatea unei mese cu el, unul dintre cei mai mari miliardari al lumi, scrie agentia de presa Thomson Reuters. Ramane insa sub semnul intrebarii daca cel care va castiga licitatia va reusi sa ofere in conditiile actualei crize financiare o suma mai mare decat recordul de anul trecut de 2,11 mil. dolari.

Cel de-al doilea cel mai bogat om al planetei scoate la licitatie pentru al zecelea an consecutiv o invitatie la pranz, pentru a strange bani ce se vor indrepta catre Glide Foudation, o organizatie non-profit din San Francisco, care ofera cazare, training pentru slujba, ingrijiri medicale si mese pentru saraci. Anul trecut, Zhao Danyang, care conduce fondul de investitii Pureheart China Growth, cu sediul in Hong Kong, a castigat licitatia, oferind o suma care a depasit de peste trei ori fostul record de 650.100 dolari. “Sper ca acelasi lucru sa se intample si anul asta, insa nu sunt sigur de asta,” a declarat Cecil Williams, care a fondat Glide si conduce biserica afiliata. “Este un moment bun pentru ca oamenii sa faca comparatii”. Cititi mai mult in ZIARUL FINANCIAR de maine.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO