ZF 24

Christian Dessiaume va fi noul director de operatiuni al ArcelorMittal Galati

07.04.2008, 16:23 38

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati are, incepand de astazi, ca nou director de operatiuni pe Christian Dessiaume, acesta inlocuindu-l pe Hans Ludwig Rosenstock, care se va alatura unitatii de productie a companiei din Luxemburg, a anuntat compania.

Dupa trei ani petrecuti la Galati, Hans Ludwig Rosenstock se va alatura unitatii de productie a companiei din Luxemburg, el declarand ca timpul petrecut in Romania a reprezentat "o experienta deosebita".

Anterior numirii sale la ArcelorMittal Galati, Christian Dessiaume a ocupat pozitia de director general si sef al operatiunilor primare din cadrul ArcelorMittal Atlantique.

ArcelorMittal este cel mai mare grup siderurgic la nivel global, cu peste 310.000 de angajati in 60 de tari.

Compania controleaza in Romania combinatele siderurgice de la Galati, Roman (ArcelorMittal Tubular Products Roman), Hunedoara (ArcelorMittal Hunedoara) si Iasi (ArcelorMittal Tubular Products Iasi), filiala locala a companiei de constructii ArcelorMittal Construction (AMC), precum si operatorul portuar Romportmet Galati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO