ZF 24

Chirii mai mici cu 24% la locuintele de pe litoralul romanesc in acest sezon estival

03.06.2010, 12:57 20

Proprietarii de locuinte in statiunile de pe litoralul romanescau redus chiriile cu 24% anul acesta pentru turistii ce vin la marein sezonul estival.

"Pentru inchirierea unei garsoniere in Costinesti, turistul vaplati 100 de euro pe luna, in timp ce pentru o garsoniera in EforieSud va plati 110 euro pe luna", sustine Razvan Muntean, directorulgeneral al portalului de imobiliare Imopedia.ro, care a realizat oanaliza a chiriilor pe baza anunturilor postate de proprietarii delocuinte pe site.

Cele mai reduse chirii sunt la locuintele din Eforie Sud. Pentruo garsoniera, proprietarii cer 90 de euro/luna, cu 18% mai putindecat in aceeasi perioada a anului trecut. Chiria unui apartamentcu doua camere in aceasta statiune este de 165 euro, iar pentruunul cu trei camere de 190 euro. Tarifele sunt cu 20%, respectiv21% mai mici decat in vara lui 2009.

Turistii vor plati cele mai mari chirii pentru locuintele dinNeptun si din Mamaia, unde pentru o garsoniera proprietariisolicita 190 de euro pe luna, respectiv 250 de euro pe luna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO