ZF 24

CFR Marfa a depus o oferta neangajanta pentru preluarea firmei ungare MAV Cargo

23.07.2007, 18:28 23

CFR Marfa a depus, astazi, o oferta neangajanta pentru preluarea integrala a operatorului feroviar de marfa MAV Cargo din Ungaria, eventuala achizitie urmand sa conduca la dezvoltarea semnificativa a companiei romanesti si la intarirea pozitiei pe piata interna, potrivit reprezentantilor CFR.
"Am depus astazi oferta care are trei componente - financiara, tehnica si sociala. Partea ungara nu a impus bareme foarte stricte, ci un cadru general de derulare a ofertelor. Preluarea companiei ungare ar conduce la dezvoltarea frumoasa a CFR Marfa, la consolidarea relatiilor cu pietele europene si la intarirea pozitiei la intern, urmand sa conduca, de asemenea, la imbunatatirea serviciilor pentru portofoliul nostru de clienti", a declarat directorul general al CFR Marfa, Liviu Bobar.
Ofertele vor fi deschise pe 12 august, data la care vor fi selectate 5 oferte, companiile calificate urmand sa participe la o noua licitatie si la negocieri care vor fi definitivate in acesta toamna. Termenul pentru inaintarea ofertelor angajante este 19 octombrie.
Potrivit lui Bobar, la licitatie au participat operatorii feroviari de stat din Ucraina, Rusia si Austria, precum si firme private. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO