ZF 24

CExN al PSD, convocat pentru miercuri; PSD ar putea avansa o nouă propunere de premier

CExN al PSD, convocat pentru miercuri; PSD ar putea...

Autor: Liviu Dadacus

28.12.2016, 10:56 1284

Comitetul Executiv Naţional al PSD a fost convocat pentru miercuri, ora 16.00, la sediul PSD.

Convocarea a fost făcută marţi seara, după conferinţa de presă comună susţinută de preşedintele PSD Liviu Dragnea şi co-preşedinţii ALDE Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin, în care s-a anunţat că se ia în calcul suspendarea şefului statului, Klaus Iohannis, ca urmare a deciziei acestuia de a o respinge pe Sevil Shhaideh.

După conferinţa de presă, liderul PSD Liviu Dragnea şi preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu au avut o întâlnire prelungită, până în jurul orei 20.30, în cadrul căreia ar fi decis, potrivit unor surse politice, să se conformeze solicitării avansate de şeful statului, Klaus Iohannis, de a formula o altă propunere de premier.

Surse social-democrate au menţionat, pentru MEDIAFAX, că este posibil ca în cadrul şedinţei CExN de la ora 16.00 să i se solicite lui Liviu Dragnea să asume el însuşi funcţia de premier.

La ora transmiterii acestei ştiri, în partid a reînceput vehicularea de nume pentru o prezumtivă nouă propunere de premier, pe care PSD-ALDE să i-o înainteze preşedintelui Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO