ZF 24

Certuri pe tema congresului PNL. Antonescu: "Vreau congres in martie". Tariceanu: "Asta e o dovada a lipsei de relationare cu spatiul public"

26.01.2010, 19:54 13

Congresul extraordinar, propus de liderul liberal, CrinAntonescu, pentru prima parte a lunii martie este, spune el, "unlucru ce trebuie facut" si spera ca Delegatia Permanenta a PNL,care se va intruni la Brasov, sa o voteze, scrie Gandul. Motivatia presedintelui liberal nu parefoarte solida, elementul "de forta" fiind acela ca partidul trebuiesa dezbata un proiect major, de viitor, pentru societatearomaneasca.

Fostul presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat,insa, pentru Gandul ca "organizarea unui nou congres, care sase-nvarte iar in jurul alegerilor interne si a modificariistatutului, nu este decat o dovada in plus de lipsa de relationarecu spatiul public". "Eu cred ca, din punct de vedere al valoriipolitice, pentru cetateni, fata de care facem politica, alegerileinterne si statutul PNL n-au nicio valoare." Tariceanu este deparere ca electoratul asteapta de la liberali solutii pentruproblemele cu care se confrunta, solutii pentru iesirea din crizapolitica, morala si economica. "Cred ca aceasta ar trebui sa fiepreocuparea principala a partidului si nu organizarea unui congresintern" sustine fostul lider liberal. Despre discutiile din interiorul partidului petema congresului extraordinar cititi mai multe pewww.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO