ZF 24

Cererile de vaccin anti AH1N1 au crescut de 10 ori dupa moartea lui Toni Tecuceanu

08.01.2010, 15:52 41

Pana pe data de 2 ianuarie 2010 aproximativ 210.000 de romanis-au vaccinat impotriva gripei noi, iar, potrivit ministeruluiSanatatii, numarul romanilor care solicita vaccinul impotrivavirusului A H1N1 a crescut de zece ori, in conditiile in care ratade transimitere a virsului a crescut de la 3 - 4 la suta la 8 - 10la suta, informeaza Gandul.

Mai mult, in aceste ultime doua zile, directiile de sanatatepublica judetene au informat ca stocurile de vaccin gripal pandemicau fost epuizate si au cerut suplimentarea acestora cu peste120.000 de doze. "In cursul zilei de azi (n.r. - vineri) directiilede sanatate publica judetene au primit dozele solicitate, decinimeni nu trebuie sa isi faca griji ca nu se va putea vaccina. Dinpacate a trebuit sa moara Toni Tecuceanu, o vedeta, pentru caromanii sa constientizeze gravitatea acestui virus si sa cearamedicilor de familie acest vaccin", a declarat pentru Gandulsecretarul de stat al Ministerului Sanatatii, prof. dr. AdrianStreinu Cercel. Aflati ce a mai declarat secretarul de stat AdrianStreinu Cercel pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO