ZF 24

Cel mai nou BlackBerry este disponibil pentru precomandă la Vodafone România

Cel mai nou BlackBerry este disponibil pentru precomandă...

Autor: Roxana Rosu

22.05.2017, 12:05 212

Clienţii Vodafone România pot înregistra între 22 mai şi 6 iunie o precomandă pentru cel mai nou BlackBerry, model echipat cu tastatură fizică şi cu display tactil de 4,5” cu rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli, care dispune de sistem de operare Android.

Noul model, denumit BlackBerry KEYone, beneficiază de o cameră principală de 12 MP şi de o capacitate de înregistrare video 4K la 30 de cadre pe secundă. Totodată, BlackBerry KEYone dispune de o memorie RAM de 3 GB şi de o capacitate de stocare de 32 GB, care poate fi extinsă cu un card de memorie de până la 2 TB.

BlackBerry KEYone beneficiază de o tastatură ergonomică şi iluminată, precum şi de un senzor de amprentă. Mai mult, dispozitivul este alimentat de un acumulator de 3505 mAh, care poate fi încărcat la jumătate din capacitate în doar 36 de minute. 

Terminalul poate fi achiziţionat la un preţ începând de la 169 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 49.

Abonamentul Super RED 49 include 8 GB de internet mobil disponibil în ţară şi în roaming în Spaţiul Economic European, alcătuit din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein şi Norvegia, minute şi SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională şi în roaming în Spaţiul Economic European, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), precum şi 1.000 de minute internaţionale pe mobil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO