ZF 24

Cel mai extins francizat al Metro a intrat sub aripa Carrefour

Gabriel Cristian Sandu

Gabriel Cristian Sandu

Autor: Cristina Roşca

19.11.2013, 20:57 2744

Cel mai extins francizat al Metro Cash&Carry, care opera şase magazine sub brandul LaDoiPaşi - For Family, a trecut în ograda rivalilor de la Carrefour, tot în franciză. 

Magazinele au fost redenumite în Pronto Ex­press, Express fiind brandul sub care Carrefour operează magazinele de proximitate stradale.

LaDoiPaşi-For Family erau operate de compania For Family Bănea­sa (controlată de antreprenorul Gabriel Cristian Sandu), pe când acum ele sunt operate de compania Pronto SRL.

Compania Pronto SRL nu apare încă pe site-ul Registrului Comerţului (este posibil să fi fost înregistrată recent), astfel că nu există informaţii privind acţionarii săi, însă coincid adresele celor şase unităţi, care apar încă pe site-ul LaDoiPaşi, toate fiind amplasate în Capitală.

Gabriel Cristian Sandu, absolvent al unui program de MBA oferit de Open University Business School - Codecs, a construit businessul For Family în 2012 şi a intrat ulterior în franciza LaDoiPaşi. Antrepre­no­rul nu este la primul său business, el fiind de altfel cel care a vândut în 2008 către Vodafone retailerul GSM Proton care număra 90 de magazine.

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.11.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO