ZF 24

Cea mai nouă reclamă Fiat 500 Abarth, cu Catrinel Menghia, difuzată la Super Bowl 2013 - VIDEO

Cea mai nouă reclamă Fiat 500 Abarth, cu Catrinel...

Autor: Andrei Cîrchelan

03.02.2013, 21:30 4307

Fotomodelul român Catrinel Menghia a anunţat pe contul ei de Facebook că cea mai nouă reclamă pentru marca de automobile Fiat 500 Abarth, a cărei imagine este, va fi difuzată în timpul galei Super Bowl - finala Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), care are loc duminică seară.

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, va avea loc la New Orleans, duminică seară.

Noua reclamă în care apare Catrinel Menghia (Fiat 500 Abarth - 2013 Superbowl Topless) o prezintă pe aceasta pe o plajă însorită, culcată pe burtă, în timp ce un scorpion se plimbă lent pe spatele ei şi îi taie banda de la sutien. În paralel este prezentat un automobil Fiat 500 Abarth decapotabil, rulând în trombă pe o şosea, în timp ce capota i se lasă în jos. Reclama se încheie cu scorpionul trăgând după el, pe plajă, sutienul purtat de Menghia.

21După ce a fost protagonista principală a unui alt spot publicitar pentru Fiat 500 Abarth, intitulat "Seduction" şi care a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului 2012, Catrinel Menghia a apărut anul trecut într-un spot pentru marca de automobile, numit "House Arrest", alături de actorul Charlie Sheen.

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită ca manechin la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste, printre care FHM şi Maxim.

De asemenea, Catrinel Menghia a jucat în filmul "La città ideale" (2012), în regia lui Luigi Lo Cascio, şi în pelicula "Tutti i rumori del mare" (2012), în regia lui Federico Brugia. Totodată, pe 23 ianuarie a fost difuzat pe postul de televiziune american CBS un episod al serialului "CSI - Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation" în care apare fotomodelul român.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO