ZF 24

Cea mai mare cadere la BVB din ultimele patru luni. O singura actiune a inchis pe plus

Dezastrul continua pe Bursa de la Bucuresti: Cea mai mare cadere din ultimele patru luni. O singura actiune a inchis pe plus
28.10.2009, 16:48 69

Indicele BET-FI, care urmareste evolutia celor cinci societatide investitii financiare de la Bursa de Valori Bucuresti, a scazutcu 6% in sedinta de miercuri, cel mai mare declin din ultimelepatru luni, pe o piata in picaj cu 4%.Indicele BET, al celor mailichide zece companii, s-a depreciat cu 3,29%. Evolutia de miercurivine dupa un declin major inregistrat miercuri, pe fondul trenduluinegativ de pe pietele europene.

O singura companie din cele 101 incluse pe piata reglementata aBVB a reusit sa inregistreze cresteri, respectiv Casa de BucovinaClub de Munte, cu un avans de 1,25%, insa pe un rulaj de nici 1.000de euro.

Valoarea totala a tranzactiilor de pe piata reglementata a urcatla 32 de milioane de lei, cele mai lichide titluri fiind SIF-urile,Banca Transilvania si BRD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO