ZF 24

Ce spune un manager roman care a lucrat in sistemul sanitar din SUA despre reforma Obama

22.03.2010, 15:18 47

"Mi se pare o realizare foarte mare, o realizare de genulpensiilor social introduse in America in jurul anilor 1960. Este deasemenea o realizare care implica tara la niste cheltuielifenomenale si nu se stie care e sustenabilitatea acestora pe termenlung", a spus Catalin Popa, CEO al Euroclinic Hospital &Medical Centers. Inainte sa vina in Romania, Popa a lucrat timp decinci ani intr-un spital din Arizon.

El este de parere ca din punctul de vedere al business-ului,reforma sistemului sanitar va pune presiune pe bugetul de tarii,insa pentru omul de rand ofera ajutor.

"Problema celor 40 de milioane de neasigurati trebuia rezolvata.Insa daca acesta este mecanismul, doar timpul va spune", a mai spusPopa.

Camera Reprezentantilor a votat astazi pachetul de legi privindsistemul de asistenta medicala - prioritatea nr.1 a administratieipresedintelui Obama in planul politicii interne.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO